View Single Post
Vechi 28.12.2012, 14:24:03
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Floare alba Vezi mesajul
Unde ne este iubirea??
Tu ai impresia ca noi ne uram ? Cel putin asa cred eu , dar aici nu-i vorba de dragoste sau ura ci de terfelirea rugaciunii , vorbirii cu Dumnezeu ! Te rog sa nu confundam planurile , caci lipsa de simtire pentru si in rugaciune se cheama simplu : NESIMTIRE
A face haz de rugaciune este HULA , DISPRET si NESIMTIRE la adresa lui DUMNEZEU .
Daca noi intre noi mai avem voie sa glumim , sa ne luam in bascalie , ca sa nu spun cuvantul tiganesc ,la misto , asa ceva in fata lui Dumnezeu este inadmisibil .Si o sa reiau postarea ultima a mea pana se va intelege odata si odata :

Topicul Rugaciunea
"Rugati-va neincetat" insista Sfantul Ap. Pavel, caci rugaciunea este deodata si izvorul si forma cea mai intima a vietii noastre. "Intra in camara ta si inchide usa, roaga-te Tatalui tau, Care este in acest loc tainic", vrea sa spuna ca trebuie sa ne adunam in noi insine si sa facem aici un sanctuar; "locul tainic" este inima omului. Viata de rugaciune, densitatea ei, adancimea ei, ritmul ei masoara sanatatea noastra spirituala si ne descopera noua insine.
In loc de sanctuar si de loc tainic , noi ce facem aici ? Circoteca , loc de comedie , de amuzament , de carcoteala !
Oare nu-L batjocorim pe Dumnezeu pe singurul Topic dedicat Lui si numai Lui ?