View Single Post
Vechi 28.12.2012, 22:28:45
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Informatiile sunt neactualizate.
Parintele Mihail Jar, mai exact Preasfintitul Longhin nu e duhovnicul maicilor de la Boian. Maicile au un alt duhovnic, daca nu ma insel parintele Vasile care e ajutat, in perioada sfintelor Sarbatori de un ieromonah de la bannceni.
LA boian nu se cazeaza, in schimb la Banceni se poate caza oricine(au un adevarat hotel acolo, unde cazarea e gratis). Perioada de cazare e in general, de 4 zile.Ptr o perioada mai lunga e necesar binecuvantarea parintelui responsabiil(vi se va indica de la receptie).
BAnceniul e o mare taina, ascunde o multime de lucrruri minunate. E pe punctul de a fi ridicat la rang de lavra.Din pacate, putini din cei care ii trec pragul, ii cunosc o parte din taine.
aici cateva cuvinte....http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=6626
La molnita, la copii se poate intra o singura data in an, de hramul de la biserica copiilor(la inceputul lui noiembire, de praznuirea Icoanei Kazanskaia-4 noiembrie). In rest e nevoie de blagoslovenie doar d ela PS Longhin.

Multe sunt de spus despre minunile de acolo.Dar din cauza ca sunt taine, nu se pot spune oricunde si oricui.

Am observat ca esti din Timisoara. poate ne intalnim.Sau , cine stie, poate ne cunoastem deja :D

Last edited by lore86; 28.12.2012 at 22:44:17.
Reply With Quote