Rugaciune pentru un semn
Salut! Am dat intamplator de acest forum.. si cu ocazia asta as dori niste pareri cu privire la o intamplare de a mea. In urma cu cateva luni cred ca am avut un moment de cadere in ce priveste credinta mea. Intr-o seara inainte sa adorm m-am rugat lui Dumnezeu sa-mi arate un semn cat de mic daca exista in somn (vis). Am si plans.. pot sa va zic ca m-am trezit destul de speriat. In ultimii ani nu am avut cosmaruri. Am visat cum in scara blocului meu era un fel de demon cred.. un fel de spirit luminand de culoare rosie palpaind de la interior spre exterior. Practic era o fiinta diafana.. nu puteam distinge daca era om sau nu, dar am retinut ca in partea de jos arata precum duhul lui Aladin (desenele alea din copilarie cu lampa) si ochii erau foarte luminosi. Nu era nicidecum ca intr-un film horror sau ceva de genul. Credeti ca a fost un semn sau doar rezultatul constiintei mele care si-a dorit un semn? Am mai povestit unei persoane.. si ea mi-a zis ca e rezultatul constiintei mele care s-a gandit la un anumit lucru si-a dorit ceva neaparat si de aceea am visat asa.
Sper sa nu fiu inteles gresit. Sunt perfect sanatos mintal :))). Astept pareri.
Last edited by calatorul; 13.01.2013 at 03:19:27.
|