View Single Post
Vechi 29.12.2012, 07:27:47
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calatorul Vezi mesajul
Salut! Am dat intamplator de acest forum.. si cu ocazia asta as dori niste pareri cu privire la o intamplare de a mea. In urma cu cateva luni cred ca am avut un moment de cadere in ce priveste credinta mea. Intr-o seara inainte sa adorm m-am rugat lui Dumnezeu sa-mi arate un semn cat de mic daca exista in somn (vis). Am si plans.. pot sa va zic ca m-am trezit destul de speriat. In ultimii ani nu am avut cosmaruri. Am visat cum in scara blocului meu era un fel de demon cred.. un fel de spirit luminand de culoare rosie palpaind de la interior spre exterior. Practic era o fiinta diafana.. nu puteam distinge daca era om sau nu, dar am retinut ca in partea de jos arata precum duhul lui Aladin (desenele alea din copilarie cu lampa) si ochii erau foarte luminosi. Nu era nicidecum ca intr-un film horror sau ceva de genul. Credeti ca a fost un semn sau doar rezultatul constiintei mele care si-a dorit un semn? Am mai povestit unei persoane.. si ea mi-a zis ca e rezultatul constiintei mele care s-a gandit la un anumit lucru si-a dorit ceva neaparat si de aceea am visat asa.

Sper sa nu fiu inteles gresit. Sunt perfect sanatos mintal :))). Astept pareri.
1- Intamplari nu exista; exista doar succesiuni de evenimente cauza-efect care sa te duca la intarirea credintei intr-Unul Dumnezeu.

2- Te-ai rugat si ai plans! Este cea mai tare rugaciune pe care o poate adresa un om lui Dumnezeu!

3- Fiindca ai plans Dumnezeu te-a ascultat si ai primit imediat raspunsul de care acum te indoiesti. Sa-ti fie rusine! Iti recomand s-o spovedesti la fel, cu lacrimi, ca sa fi iertat.

4- Persoana careia i-ai povestit visul este mai putin credincioasa decat tine, asa ca nu ma surprinde ce ti-a zis; daca ea s-ar gandi cu putere mare(cu lacrimi) la un castig la loto, ar castiga? Fa-i un "bine" si intoarce-i raspunsul.

5- Apostolii I-au cerut lui Iisus un semn si nu le-a dat lor decat ce s-a dat deja prin semnul lui Iona(Lc11,29).

6. Tu intrebi acum la fel cum a spus Toma:
25. Dacă nu voi vedea, în mâinile Lui, semnul cuielor, și dacă nu voi pune degetul meu în semnul cuielor, și dacă nu voi pune mâna mea în coasta Lui, nu voi crede.(In20,25)

Si totusi... tu ai primit semn!
Reply With Quote