29.12.2012, 13:21:03
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 17.08.2010
Locație: Mai multe localități
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de nesperatu
Desteapta-te romane si emigreaza in Canada
Domnule Tomescu,
Sunteti fabulos pe cuvantul meu. Intr-o tara in care totul se bazeaza pe furt si minciuna, in care curvele si mafiotii sunt la putere, nu numai la nivel politic, dar la serviciul fiecaruia dintre noi, o tara in care pilele si neamurile intotdeauna vor avea intaietate la locurile de munca, o tara in care geniile si oamenii inteligenti traiesc in mizerie, dumneavoastra mai aveti pretentii de cultivare a patriotismului ?
NICIODATA in tara asta nu va mai exista patriotism. Nu stiu daca a existat vreodata fiind prea tanar pentru a sti ce a fost pe vremea lui Stefan cel Mare. Eminescu e cel mai concludent exemplu: daca esti bun, trebuie sa mori, ce pana mea.
|
Emigrarea miroase a dezertare lașă.
Fuga de greutăți și văicăreala n-au onorat niciodată pe nimeni.
Păstrați speranța, încercați, după puteri, să ameliorați situația și vă veți lecui de pesimism.
Nimeni nu ne cunoaște istoria mai bine ca noi. Am scris-o cu sângele nostru.
Dacă n-am fi fost patrioți n-am fi supraviețuit în condiții teribile timp de două mii de ani.
Cei buni luptă, chiar dacă știu c-ar putea să moară, nu dau bir cu fugiții. Eminescu n-a emigrat și a făcut tot ce a putut pentru binele Țării și Națiunii.
Asta doar dacă nu sunteți traficant de mână de lucru sau interesat în vreun fel de golirea României de români.
Tomescu Ionuț