Citat:
În prealabil postat de Ciprian Mustiata
Pot sa zic ce cred multi creationisti: ca evolutia explica aparitia vietii (vezi abiogeneza), ca evolutia este o religie (desi nu are crez, biserica, dogma, carti sfinte), ca evolutia nu e stiinta dar creationismul da (vezi alt topic legat de asta).
|
V-am repetat de cateva ori si inainte am repetat-o si altora cu care am mai discutat. Vreau sa intelegeti macar acest lucru din ce am discutat, pentru ca neaintelegandu-l ati facut si un topic separat pe tema asta.
Creationismul este primul capitol din Sfanta Scriptura. Acolo celor credinciosi li se spune cum Creatorul a creat lumea. Cel mai probabil acel capitol l-a scris Moise acum 3500 de ani, nu exista niciun evolutionism atunci, nici macar teist. Dvs. va referiti la creationismul stiintific, dar ca si alte persoane care sustin evolutionismul teist ati preluat argumentatia evolutionistilor atei, care atunci cant sunt intrebati de dovezile evolutioniste incep sa spuna ca nu e stiintific creationismul. Dvs. sunteti ateu sau credincios?
Asa cum dvs. luati date din ce spun oamenii de stiinta atei, desi nu sunteti ateu, credinciosii iau date tot din stiinta, ca ca contracareze aberatia numita evolutionism. Pentru ca daca unui ateu ii spui ca asa scrie in Biblie nu o sa-l intereseze niciodata. E nevoie tot de dovezi stiintifice.