Citat:
În prealabil postat de TINERI PENTRU ROMANIA
Emigrarea miroase a dezertare lașă.
Fuga de greutăți și văicăreala n-au onorat niciodată pe nimeni.
Păstrați speranța, încercați, după puteri, să ameliorați situația și vă veți lecui de pesimism.
Nimeni nu ne cunoaște istoria mai bine ca noi. Am scris-o cu sângele nostru.
Dacă n-am fi fost patrioți n-am fi supraviețuit în condiții teribile timp de două mii de ani.
Cei buni luptă, chiar dacă știu c-ar putea să moară, nu dau bir cu fugiții. Eminescu n-a emigrat și a făcut tot ce a putut pentru binele Țării și Națiunii.
Asta doar dacă nu sunteți traficant de mână de lucru sau interesat în vreun fel de golirea României de români.
Tomescu Ionuț
|
Nu stiu daca romanii isi cunosc istoria proprie. E destula confuzie. Manualele de istorie din scoala nu contin tot adevarul, multe idei vehiculate de comunisti despre anumite personalitati inca mai sunt crezute de multi(ex. Eminescu-multi cred ca a fost ba ateu, ba un poet romantic traind in la-la land si ca a murit de sifilis).
Pr.Amfilohie a spus ca sunt multi care nu au frica si ca atunci cand va fi timpul, Dumnezeu va randui niste oameni de curaj si pentru neamul nostru, ptr. tara noastra si ptr. Biserica noastra. Eu am incredere in dansul. Si Pr.Arsenie Papacioc a spus ca el simte ca romanii au un tel de infaptuit.(banuiesc ca este ceva mai mult duhovnicesc, decat sa fie super-putere). Toate la timpul lor. Bine a zis Pr.Amfilohie, cand vb. de romanism si ortodoxie, se ridica impotriva ta, nu strainii,paganii, ci ai tai. Trist.
Iar de Canada ma abtin. Doua chestiuni ma deranjeaza f.tare: 1) mint si spun ca ei au descoperit insulina si 2)ne fura aurul si vor distruge Rosia Montana, unul din cele mai vechi sate din Romania, asezare inca din vremea pre-romana, sa nu mai zic de bolile care se vor abate peste oameni. Si au mai facut asta si in Grecia si alte tari in curs de dezvoltare.