Citat:
În prealabil postat de TINERI PENTRU ROMANIA
Emigrarea miroase a dezertare lașă.
Fuga de greutăți și văicăreala n-au onorat niciodată pe nimeni.
Păstrați speranța, încercați, după puteri, să ameliorați situația și vă veți lecui de pesimism.
Nimeni nu ne cunoaște istoria mai bine ca noi. Am scris-o cu sângele nostru.
Dacă n-am fi fost patrioți n-am fi supraviețuit în condiții teribile timp de două mii de ani.
Cei buni luptă, chiar dacă știu c-ar putea să moară, nu dau bir cu fugiții. Eminescu n-a emigrat și a făcut tot ce a putut pentru binele Țării și Națiunii.
Asta doar dacă nu sunteți traficant de mână de lucru sau interesat în vreun fel de golirea României de români.
Tomescu Ionuț
|
Nu de pesimism e vorba aici. E vorba de o situatie concreta, existenta si vizibila cu ochiul liber. Nu este o interpretare de a mea si nici o iluzie. Daca tot veni vorba de Eminescu, intradevar el a remarcat si a condamnat exact acelasi lucru la care ma refer si eu: ca tara aste e facuta din lachei si din misei. Asa a fost intotdeauna si asa va fi mereu cat neamul romanesc va exista pe harta lumii.
Asa ca notiunea de "speranta" dispare complet.
Si ca sa va fac pe plac, domnule Tineri pentru Romania, o sa dau curs ironiei dumnevoastra si am sa va ofer satisfactie, ca un bun crestin ce nu sunt, spunand: da sunt traficant de romani. Transport romani in toate tarile la tarife promotionale pentru sarbatorile de iarna. Fac si abonamente pentru emigrantii seriosi si fideli. E bine asa ? Sunteti satisfacut ?