Citat:
În prealabil postat de ioanna
iar eu i-am replicat ca pentru o intelegere corecta e important si ce cred masonii despre jahbulon, sa avem o idee si de ce spun ei, sa vedem daca intr-adevar ei il considera zeu, deci ce cred ei despre ei insisi.
|
Nice try, doar că acolo și am citat fără să schimb textul scriai foarte clar că este mai important ceea ce cred francmasonii despre ei, nu ceea ce credem noi despre ei, chiar și dacă ar fi fost vorba despre o problemă punctuală, iar eu am scpus că nu consider că această poziție reprezintă poziția autentică a unui creștin, care trebuie să privească lucrurile și și în primul rând creștinește, în lumina Evangheliei și a Duhului Sfânt, iar ce cred masonii despre ei înșiși este de luat în calcul dar de pe o poziție secundară.
Citat:
În prealabil postat de ioanna
Iar in ceea ce priveste al treilea citat trunchiat, cu amestectul politicului in BOR la care am facut atunci referire, concluzia ta e total eronata. Renunta la "incerci sa ne spui ..." insinuand neadevaruri despre ceea ce am scris.
|
Păi nu știu exact despre care amestec al politicului vorbeai, că nu cred că la 1937 te refereai la implicarea PPDD-ului, mai ales că în documentul Sinodului de la 1937 este chiar la un moment dat specificat numele lui Adolf Hitler, și în general se simte atitudinea anti-iudeo-masonică în document. Poate, cu ocazia asta, ne și spui despre care implicare a politicului era vorba că nu toți știm prea multă istorie și nici nu avem neapărat aceleași izvoare și surse.