Citat:
Decebal: Nice try, doar că acolo și am citat fără să schimb textul scriai foarte clar că este mai important ceea ce cred francmasonii despre ei, nu ceea ce credem noi despre ei, chiar și dacă ar fi fost vorba despre o problemă punctuală, iar eu am scpus că nu consider că această poziție reprezintă poziția autentică a unui creștin, care trebuie să privească lucrurile și și în primul rând creștinește, în lumina Evangheliei și a Duhului Sfânt, iar ce cred masonii despre ei înșiși este de luat în calcul dar de pe o poziție secundară.
|
Dar ar fi trebuit sa te uiti si inainte, ca sa intelegi firul discutiei, nu doar la acel citat. Cineva a facut o afirmatie, ca zeul masonilor ar fi jahbulon, iar eu am spus ca aceea e parerea lui, trebuie sa vedem si ce cred masonii despre ei raportat la zeul cutare. Dupa postarea respectiva s-a postat un link cu pozitia lor fata de Jahbulon. Tu ai scos ce am spus din context. Daca eu as spune ca zeul musulmanilor e Osiris, iar ei spun ca e Allah. Nu e important ce cred ei despre ei? In acest sens am replicat, atunci cand cineva a spus cu convingere ca zeul masonilor e Jahbulon. De asemenea ai facut niste conexiuni ciudate intre ceea ce am spus eu si osandirea masoneriei. Daca as crede ca din cauza politicului BO a osandit masonieria, atunci exact asa as fi spus, clar si concis. Insa eu n-am discutat de acel aspect, aceea a fost supozitia ta.
In fine, nu doresc sa intru acum in polemica cu tine, am intrat in vacanta vacantei :)
In cateva ore plec, ne reauzim dupa 4 ianuarie! Un An Nou fericit!