View Single Post
Vechi 29.12.2012, 19:59:03
Ciprian Mustiata Ciprian Mustiata is offline
Banned

Data înregistrării: 22.11.2012
Locație: Madrid, Spania
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Domnule Dr.Mengele, ai uitat sa treci ortodoxismul evreiesc, ca sa fie panoplia ignorantei tale deplina.
Tu incurci si numeri, in acelasi timp purecii facuti de tine pe forumul asta cu paduchii facuti in Spania ca sa-ti umpli burtica cu varf si-ndesat si sa te auto-impresionezi ca "duci un trai mai bun" ca restul plebei din Romania si Ucraina.
Tu habar nu ai sa rationezi asupra unui lucru: afirmatia de mai-sus e atat de idioata ca nu se poate da un raspuns. E ca si cum ai intreba daca s-ar bate Spartacus cu Rambo cine ar castiga?
(...)
Este vorba de multi-denominational, draga dle.doctor Mengele. Iti sta capul numai la foale, la "traiurile bune din Spania".
(...)
Chiar am obosit sa discut cu tine! Iarta-ma, m-ai extenuat! Emani atata intelepciune ca am nevoie de timp sa cuget la ea.
Multumesc de corectia "denominationala" domnule "englightenu' roman".

Nu i-am uitat pe ortodocsii evreesti:credeam ca stiati ca ortodocsii evreesti fac parte din Religia Iudaica, cand eu discut de ramuri dintre crestini ortodocsi!

Ramurile despre care vorbesc dati click aici: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...tyBranches.svg

Dumneavoastra sunteti cu aluziile ca eu as fi nazist, cand aleg viata mamei in locul mortii la amandoi (mama si copilul)? Credeam ca tot dvs erati cel ce n-a contestat uciderea evreilor facute la ordine si de ortodocsi in Iasi.

Daca ati ostenit, de ce raspundeti? Oricum, tre' inca sa remarc ca tot ati facut acuzatii si ati dat nume. Sper ca va veti simti bine cand va rugati inaintea lui Dumnezeu de cuvioshia dvs!

Last edited by Ciprian Mustiata; 29.12.2012 at 20:21:39.
Reply With Quote