View Single Post
Vechi 30.12.2012, 00:43:31
nameless1 nameless1 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.12.2012
Implicit

Doamne Ajuta!

Eu nu sunt preot dar poate gasesti vreun sfat bun in ceea ce scriu.

Farmecele si blestemele si vrajitorii sunt, din pacate, la fel de reale ca si diavolul (ei/ele au putere de la demoni). Ele nu pot sa se atinga de un/o crestin/a adevarat/a, dar de noi, pe majoritatea care suntem plini de pacate, se pot "prinde".
DAR nu poti stii si nu poti sa fii sigura de asa ceva. Oricum gandestete ca NIMIC nu se intampla fara voia lui Dumnezeu. Deci chiar de ar fi asa, inseamna ca Dumnezeu a ingaduit asta. Nu incerca sa te intrebi de ce sau sa ceri socoteala de sus, pentru ca noi nu avem cum sa intelegem caile Domnului, plus ca ai face un pacat.

Tatalui tau ii poti spune ca se contrazice singur. Cum poate crede in blesteme si nu crede in Dumnezeu ? Blestemele sunt de la diavol; deci daca exista diavol exista si Dumnezeu. Si invers la fel: daca n-ar exista Dumnezeu, n-ar exista diavol si automat n-ar exista blesteme.

Din cate stiu eu, Biserica nu accepta divortul; deci cred ca ai face pacat incurajandu-i sa se desparta.

Ce poti face? In primul rand mergi la duhovnic. Daca nu ai, cauta si gaseste unul bun (duhovnic bun = duhovnicul care iti da canon si care nu iti iarta pacatele in 2 minute), si incepe sa te duci la el pentru spovedanie si toate problemele/intrebarile pe care le ai. El te poate indruma mult mai bine plus ca el se mai si roaga pentru tine/pentru voi.
Altceva ce ai putea face ar fi sa tamaiezi prin casa in fiecare zi, sa ai o candela aprinsa zi si noapte in casa, sa nu lipseasca icoanele din casa, sa citesti din Psaltire si sa te rogi in fiecare zi.
Ce sfat ti-as mai da ar fi sa citesti volumele "Ne vorbeste Parintele Cleopa". Ai afla foarte multe informatii (raspunsuri la intrebarile pe care le ai) si ai putea incet incet sa le deschizi ochii parintilor tai (sa le dai raspunsuri intelepte sau sa le arati cum se amagesc singuri). Si nu uita, niciodata sa nu te dai batuta (aerul cald care bate incontinuu topeste pana la urma gheata).
Iar pe bunicii tai, Dumnezeu sa-i ierte, nu uita sa ii mentionezi in rugaciuni si sa mai dai de pomana de sufletul lor.

Maicuta Domnului sa te ajute si sa va dea puterea si rabdarea sa treceti peste aceste grele incercari.
Reply With Quote