Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Doamna Loredana , imi pare rau ca sunteti indispusa si nu intelegeti ca aici postam si sarate si nesarate , nu trebuie sa incurcati borcanele doar de dragul de a ma ataca asa aiurea , caci asta denota un caracter dubios , sau trebuia sa va aduc osanale si sa intretin cultul personalitatii pe threadul deschis intru lauda nasterilor dumneavoastra ! Sunteti o sfanta ? Eu inca nu , sunt un om normal , cand vorbesc de sfintenie o fac pe thredul dedicat ei , aici doar ne amuzam . Va rog sa fiti normala , nu razbunatoare si uracioasa , mai ales acum la sfarsit de an !
Va doresc multa sanatate si un an nou cu bucurii !
|
Domnule Cristian, ceea ce am incercat sa va spun este ca trebuie sa fim aceeasi si pe un tread despre sfintenie si pe unul despre glume. Adica sa glumim, ca bine face, dar cu masura. Cu glume cu tenta sexuala care nu isi au locul pe un site ortodox, cu atat mai mult spuse de un batran venerabil, ortodox nu mi se pare deloc potrivit. Nu am nimic cu dvs, ci cu glumele dvs. Daca aici am scris asta , pe alt topic pot sa impartasesc ideile dvs. A respinge o idee, atitudine nu insemna a respinge omul. As fi vrut sa vb pe privat lucrurile astea, dar ati anulat aceasta optiune.
Frate Cristian, sa ne rugam ptr pace. Ca aia ne lipseste.
Iertare tuturor ptr off topic.