View Single Post
Vechi 30.12.2012, 16:05:41
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-15 Vezi mesajul
si mie mi-ar placea sa merg pe cont propriu,asta poate pt ca toate pelerinajele organizate in care am fost impreuna cu multe alte persoane se desfasurau prea repede,adica ajungeai la manastire,aprindeai 2-3 lumanari,mai cumparai o icoana si gata,nu aveai cum sa ramai mai mult pt ca pleca autocarul fara tine.

daca e autocar din Suceava care te lasa direct la masnatire e f.usor sa ajungi,adevarul e ca eu n-am iesit niciodata din tara si am impresia ca lucrul acesta e f.greu de realizat.oricum,deocamdata acestea sunt doar planuri si vise,stie doar bunul Dumnezeu daca voi ajunge (si cand voi ajunge) vreodata acolo.

PS: putem vorbi despre o posibila intalnire dupa 14 ianuarie?(cand incepe scoala),pana atunci nu cred ca reusesc sa ajung in oras.

PS2:nimeni de pe forum n-a mai fost la Boian?
Nu e autobuz din suceava la banceni.Autobuzul merge doar pana la cernauti.dar sunt particulari cu microbuzele.Trebuie vorbit din timp cu ei si ei te asteapta la gara si te lasa la poarta manastirii.La intoarcere la fel. Un drum suceava-banceni costa 40 lei. Stiu oameni din oras care merg periodic, te poti alipi de ei, daca vrei. Nu e mare lucru sa ajungi. Daca esti minora, iti trebuie neaparat imputernicire de la parinti sa iesi din tara.
Daca vrei sa ne intalnim, contacteaza-ma pe privat si vedem cum ne sincronizam.
Multe bucurii!