View Single Post
Vechi 30.12.2012, 20:02:44
Ciprian Mustiata Ciprian Mustiata is offline
Banned

Data înregistrării: 22.11.2012
Locație: Madrid, Spania
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Declaratia de mai-sus este comuna pentru tot neo-protestantismul, Dle.Dr.Mengele?
Daca da, este foarte clar cum diavolul este zeul din spatele lumii protestante si neo-protestante!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cand o sa invatati sa faceti intrebari coerente? V-am raspuns la intrebare, dar dvs cautati sa scoateti iar din context (deoarece contextul violului nici nu era in cazurile anterioare)?

Sau dvs cautati ca sa scoateti din context orice ar zice cineva.

Pozitia aceasta este clar pozitia mea. Nu exista "o pozitie" in nici un cult/credinta. Nici dvs nu aveti o singura pozitie: din cate se vede dupa cum taiati propozitiile in jumatate.

Imi puteti spune pozitia ortodoxiei despre ecumenism sau evolutie, sau daca mantuirea este doar pentru ortodocsi sau si pentru altii credinciosi, sau fata de bautura? Cum se pare ca nu aveti curtoazia de a raspunde, si va hraniti doar din ura, ce pot sa va zic, probabil ca sunteti dolofan.

Daca sunteti parinte a doi copii, dupa cum afirmati, sa va ganditi ce model oferiti acestora! Dupa cum am afirmat, in mare problema pentru mine nu este Ortodoxia (cu care "traiesc in casa" de altfel) ci ortodoxul, ce in oameni ca Urs si Iluminatu in ce nu regasesc crestinatatea!

Prima critica ce mi-ati spus-o pe acest forum e ca sunt superficial: ganditi-va sa cautati o oglinda, si versete legate de barna si ochi, in cel mai sincer mod cred ca va vor ajuta!
Reply With Quote