Citat:

În prealabil postat de  Hartford

Multumim Cristi pentru asa o frumoasa rugaciune, Domnul sa-ti dea putere si sanatate sa treci cu bine in anul care vine si sa ne auda Domnul rugaciunile noastre. 
La multi ani fericiti! 
VP 

| 

Multumesc mult Vasi !
RUGĂCIUNEA DUPĂ ANUL NOU
Doamne, iti multumim pentru anul care a  trecut si pentru viata noastra  de pana acum. Iti multumim pentru  darurile Tale pe care le-am primit in  anul care a trecut si in toata  vremea vietii noastre. Iti multumim  pentru lumina si pentru toata  dragostea Ta, iti multumim pentru bucuria  de a trai, iti multumim pentru  sanatate, iti multumim pentru ceea ce  ne-ai invrednicit sa vedem si sa  cunoastem si pentru ceea ce ne-ai  invatat, iti multumim pentru tot  ajutorul pe care l-am primit de la  Tine pana acum. Iti multumim pentru  ceea ce ne-ai invrednicit sa  realizam bun, frumos si util, prin  eforturile si priceperea noastra,  pentru semenii nostri si pentru noi.  Iti multumim pentru ca existam,  pentru implinirile noastre spirituale,  pentru sporirea noastra  duhovniceasca si pentru realizarile materiale.
Binecuvinteaza  Anul Nou care incepe si viata noastra de aici incolo.  Ajuta-ne sa  incepem cu bine, sa Te iubim mai mult, iubind cu adevarat  lumea Ta,  viata noastra pe care am primit-o de la Tine si locul pe  care-l ocupam  in mijlocul lumii Tale. Ajuta-ne sa fim mai buni sa facem  binele si sa  avem parte de bine. Sporeste puterea adevarului,  intareste dreptatea,  inmulteste cinstea, trezeste in noi bunul-simt,  rusinea, mila, respectul  si toate simturile umane cele adormite.  Opreste-ne din toate caile ce  nu duc la Tine. Ajuta-ne Doamne sa facem  din anul pe care-l avem în fata  un an al împlinirilor, al pacii, al  muncii si al roadelor, al bucuriei,  al respectului si al tuturor  realizarilor bune, frumoase, pentru  credinta noastra, pentru neamul  nostru si pentru noi însine.
Fii  alaturi de noi, Doamne, si lucreaza cu noi si prin noi si ne ajuta  sa  lucram ca Tine si cu Tine spre dainuirea si fericirea lumii Tale si  spre  multumirea Ta.
Amin!