Citat:
În prealabil postat de antoniap;
Citat:
În prealabil postat de ovidiub;
Mai nou "dicernământul” a devenit infailibilitate copilărescă.
|
Ti-a scapat un ,,s"!
Dumnezeu stie mai bine ca noi cu ce se mananca discernamantul duhovnicesc.
|
Nici vorba; L-a subtilizat Mihailc si,
dupa ce l-a indreptat si i-a pus un punct, l-a pus unde credea el ca-i de folos(dar nu-i, #241); nu l-am citat ca sa-i dau ocazia sa retuseze(
9.Daca are cineva urechi, sa auda! (AP 13:9)).
Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Poți să-ți verși și aici veninul frustrării, nu mă deranjează, dar mai utilă ți-ar fi o spovedanie!
|
Ai dreptate in privinta spovezii, deci grabeste-te!
Motivul spovezii insa(adica ce scrii tu), nu e de la mine ca eu sunt ecranat(protejat) si se reflecta din protectie inapoi tot raul trimis spre mine; pe tine nu te deranjeaza pentru ca asta e felul tau, te simti bine cu tine insuti.
11. Vai celui nelegiuit!, ca rele ii vor veni dupa faptele mainilor lui.(Is3,11)
Cu alte cuvinte,
"Binele si raul se intorc de unde au plecat". Eu n-am stiut ca-i venin, insa tu stii si astfel te-ai dat de gol ca de la tine e.
Citat:
În prealabil postat de Mihailc
...Prin manevra asta, imaginea mincinoasă pe care încerci să ți-o confecționezi pe forum are tot mai puține șanse să fie luată de bună.
|
Marire Tie, Doamne, marire Tie!
Incet-incet iti vei reveni in simtirea cea buna(nu te impacienta!) fiindca Duhul Sfant nu-ti cere voie si manevreaza tastatura cu mana ta impotriva vointei tale:
17. Fiindca trupul pofteste impotriva duhului, iar duhul impotriva trupului; caci acestea se impotrivesc unul altuia, astfel ca voi sa nu faceti ceea ce ati vrea . (GA 5:17)
Anul care vine primeste-L pe Duhul Sfant care oricum te asalteaza ca sa-ti ureze "La Multi Ani" sanatosi; la fel si eu!
P.S. La fel si par. Arsenie Boca!(pe cuvantul meu!)