View Single Post
Vechi 02.01.2013, 13:01:46
nesperatu nesperatu is offline
Banned

Data înregistrării: 20.12.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Diana67 Vezi mesajul
Ii felicit pe cei din Biserica Ortodoxa Romana care au sabotat premiera filmului anticrestin DUPA DEALURI. Asta inseamna ca acest forum este citit de cine trebuie...
Lucrez in cinematografie, sunt filmolog dar mai inainte de toate sunt crestina si m-am dus la premiera sa vad ce se va intampla pentru ca aveam informatii ca premiera va fi sabotata prin defectiuni tehnice de proiectie si sonorizare. Intr-adevar, premiera filmului a fost un FIASCO, regizorul a turbat !

Deci te-ai dus la premiera sa vezi daca daca filmul va fi sabotat.

In plus ii feliciti pe cei din BOR ca ar fi sabotat filmul, ceea ce este fals. Nu numai fals, dar ar fi fost sub demnitatea reprezentantilor unui cult ortodox. Oare ce-ar fi zis cei din BOR daca ti-ar fi citit mesajul ? Ar fi zis ca i-ai facut sabotori. Din acest punct vedere, masonul Mungiu nu a facut un astfel de deserviciu bisericii prin filmul pe care il acuzi tu cu atata vehementa.

Daca te-ai fi dus la premiera sa vezi filmul, sa intelegi filmul, sa fii atenta la dialoguri si la reactia personajelor, sa te integrezi in actiune, poate nu ai mai fi postat aici mesaje de genul asta.

Si ca sa parafrazez filmul: poti sa fi tu oricat de filmolog ai vrea, daca nu-l ai pe Dumnezeu cu tine, tot degeaba.

(Cel putin am invatat si eu ceva din filmul asta)

Last edited by nesperatu; 02.01.2013 at 13:27:26.
Reply With Quote