Citat:
În prealabil postat de DragosP
Ești extraordinară!
Nu-mi spune de curajul avut ca să fugi. Că nu te cred. Măcar las-o așa cum a picat.
Nu-mi place să dau din gură, dar habar n-ai ce experiențe am avut sau nu pe vremea regimului nenorocit comunist.
Cât porumb am depanusat, câte roșii, ceapă, castraveți, cartofi am cules din clasa a 6-a până-n a 12-a începând de pe 16 Septembrie până-n mijloc de Noiembrie. Când ne mânau ca pe vitele și ne înghesuiau în autobuze sordide cu burduf și cu bombe pe acoperiș, când ne suiau pe bac și pe ceață de nu vedeai celălalt capăt al bacului ne duceau în insula mare a Brăilei..
Când părinți tăi nici măcar n-au fost primiți să dea la facultate din cauză că cei doi bunici ai tăi au luptat la cotul Donului
trimiși de Țară.
Dar ce știu eu?
|
LA depanusat am fost si eu ani de-a randul; si la strans cartofi. Iar tatal meu a facut facultate dupa ce a fost in razboiul impotriva rusilor. Deci despre ce vorbesti?!?
Unii au impresia ca doar ei au suferit; in realitate toata lumea a suferit. Iar daca nu stii ce e exilul, atunci nu mai vorbi, ca nu stii ce spui.
Un An Nou fericit iti doresc!