View Single Post
Vechi 02.01.2013, 16:43:55
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Archangel Vezi mesajul
Nu pot sa cred ca aia era constiinta mea ... parca era un consiliu intreg in mintea mea ce analiza fiecare detaliu in orice... si imi desfasura activitatea si lanturi de evenimente ale mele si ale altora si cum sa ma plasez intr-un segment si cum lucruri banale puteau crea cearta si ura sau cum se desira o persoana cand are impresia ca ai o inima pura.. si ce sa ii spui sa ca sa o influentezi toate astea mi se impleteau in minte prin aceste soapte.. nu uram soaptele atunci .. atunci parca le adoram imi erau ca niste prieteni... apoi dupa interventia Divina am inceput sa ma indepartez de ele.. si devenira epuizante daca inainte imi dadeau indicati perfecte acuma numai in ezitari faceam tot si neincredere de sine si de tot ce ma inconjura.. cam asta despre acele soapte.
Acuma e ok constiinta mea e doar o voce launtrica a mea nu mai multe .

Aceea nu este constiinta ta. Sa nu crezi chiar fiecare vorba care o vezi aruncata pe oriunde. Constiinta nu "vorbeste".

Exista 3 tipuri de lucrari in om: de la fire, de la diavoli si de la Dumnezeu.

Toate gandurile astea care te macina sunt de la diavoli; sunt nenumarate cazuri si prin pateric, in care in diferite contexte, oamenii aveau "ganduri si voci" de la diavoli.
Gandurile astea "TREBUIE IGNORATE IN MOD ABSOLUT". Asculta-ma ce-ti zic. Altfel o sa ajungi legat l psihiatrie daca le asculti.

Haide sa-ti arat clar de ce trebuie ignorate:
- toate gandurile care iti vin sunt pe urmatorul tipar: sunt ganduri care te judeca, te invinovatesc, iti maresc dimensiunea pacatelor, hulesc pe Dumnezeu, sunt ganduri de a face rau cuiva.
- sensul gandurilor este raul, este de a face rau; ai sa vezi ca gandurile astea nu au un scop si nici o finalitate buna in sine.

Ia si scrie pe o hartie 10 din gandurile avute; si vezi in detaliu ce a insemnat fiecare gand din acelea.

EXISTA O SCAPARE DIN GANDURILE ASTEA

Fiind un razboi de la diavoli, si gandurile astea se departeaza. Poate chiar usor as spune eu.

Problema in fond este ca tu ESTI PE LANGA BISERICA.

Diavolii sunt ca mafia - daca prin pe vreunul ca nu are paza, atunci il omoara repejor.

1. Trebuie sa intri in randuiala COMPLETA a Bisericii: adica sa te spovedesti, sa te impartasesti.

2. Trebuie sa incepi IMEDIAT un canon de rugaciune la Maica Domnului si la Sfintii Arhangheli.
Rugaciunea sa o faci imediat dimineata cum te scoli, pentru ca diavolii nu te asteapta mult in zi pana dau navala. In fiecare zi trebuie sa faci o rugaciune si de pocainta si de ajutor. Paraclisul Maicii Domnului este foarte bun.

3. Du-te si viziteaza sfintele moaste, unde este foarte mult har, si unde diavolii sunt alungati. In fiecare saptamana du-te si tu la cateva biserici la care sunt sfinti mari si le cere ajutorul.

4. Poti usor sa scapi si sa te vindeci de ganduri, dar pentru DUMNEZEU, DU-TE SI TU LA DOCTORI, LA BISERICA.

Iti recomand sa te duci mai mult la manastiri, unde au preoti foarte capabili si induhovniciti si care pot sa te inteleaga in problema asta.
Preotii de mir nu prea stiu cum sa procedeze in astfel de cazuri.

Din punctul meu de vedere esti intr-o stare FOARTE GRAVA; este un fel de cancer boala ta, care doar asteapta sa te omoare. Sa stii ca demonii or sa te mai atace si or sa vina si cu ajutoare.

Fa cele 4 puncte de care ti-am spus si iti spun ca te vei vindeca. Vindecarea ta este usoara aici, trebuie doar indepartati diavolii, prin curatire. Nu mai astepta.

Daca nu iti revii, atunci demonii vor capata si mai multa putere asupra ta.
Reply With Quote