View Single Post
Vechi 08.11.2007, 16:29:40
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laurentiu
Toate sectele sunt prorocii mincinosi CAre se transforma in inger de lumina pentru a insela pe oamenii,DEspre acesti Proroci Mantuitorul zice:
Matei
15.Feriti-vă de proorocii mincinosi, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori.
21. Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărătia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri.
22. Multi Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit si nu în numele Tău am scos demoni si nu în numele Tău minuni multe am făcut?
23. Si atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtati-vă de la Mine cei ce lucrati fărădelegea.

18. Si eu mărturisesc oricui ascultă cuvintele proorociei acestei cărti: De va mai adăuga cineva ceva la ele, Dumnezeu va trimite asupra lui pedepsele ce sunt scrise în cartea aceasta;
19. Iar de va scoate cineva din cuvintele cărtii acestei proorocii, Dumnezeu va scoate partea lui din pomul vietii si din cetatea sfântă si de la cele scrise în cartea aceasta.

Iar Biserica Ortodoxa este de peste 2000 de ani:

MATEI
18. Si Eu îTi zic tie, că tu esti Petru si pe această piatră voi zidi Biserica Mea si portile iadului nu o vor birui.
frumoase citate, dar nimeni nu a priceput pana ce Domnul nu a destainuit shi sfantul Petru a confirmat la ce se referea Matei 18, ca noi avem impresia ca e vorba despre Petru ca pe el a ridicat biserica Sa, nu, ci Hristos se refera la El insushi, ca pe Hristos v-a ridica Biserica Sa, shi portzile iadului n-o vor birui, shi asha a fost ca a inviat din mortzi shi s-a ridicat din iad, ashteptand ca shi noi sa-i urmam, ajutandu-ne bineintzeles mereu, iar Petru are marele merit ca a fost primul care a crezut ca el era Hristosul... participand shi el la ridicarea Bisericii pe aceasta Piatra din capul Unghiului... iar papalitatea a luat-o drept dovada de sefie peste totzi ceilaltzi creshtini... sa fim serioshi... Hristos vorbea despre biruintza asupra iadului shi a mortzii pe care v-a ridica biserica Sa, El fiind temelia shi capul unghiului... atat pentru biserica Luptatoare cat shi pentru cea Biruitoare adica pentru Biserica Sa sfanta shi intreaga.:)