View Single Post
Vechi 02.01.2013, 20:28:10
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cate randuri, pentru a spune ..nimic.

Chiar tu esti persoana care face acest lucru.
Uita-te la cat ai scris mai sus, fara nici o legatura cu acest subiect.
Nici restul postarilor tale anterioare nu sunt mai breze.

Tocmai, aia avand f. mult timp liber, probabil aia ar fi avut timp sa citeasca 44 pagini dintr-o carte cu titlu dubios a unui autor necunoscut.
Ortodox cica, dar citatele tale arata altceva.

Chiar cand credeam ca stiu totul despre jenantele argumente cu care cipistii isi justifica tranta cu propria imaginatie, mi-a fost dat sa aud ceva nou, care depaseste cu cateva ordine de magnitudine si cea mai teribila prostie din domeniu, auzita pana acum.

Si stiu si de ce, pentru ca este "documentatia" din urmatorul nivel de ridicol: lupta anti-CNP.

Doar ignoranti care cunosc si traiesc ortodoxia superficial pot crede asa ceva.
Asta inseamna sa nu ai habar care este adevaratul proces spiritual prin care numele omul ajunge cu adevarat sa fie sters din Cartea Vietii.

Asta inseamna ca cipiotii traiesc cu impresia ca toate virtutile morale ale vietii crestine se pot substitui cu una singura (inchipuita): aceea de a scapa de CNP.

Da, mai discutam despre asta, cand oamenii or sa inceapa sa se strige: "Hei, ce mai faci 1745678903..?"

Adica tot cam atunci cand Internetul o sa renunte la DNS si oamenii o sa inceapa sa foloseasca exclusiv adrese de IP.
Si chiar IP v6.

Adica, pe intelesul tau, ai sa intri pe forum tastand: http://2002:c258:9410::c258:9410/forum/, pe feisbuk, http://2002:adfc:6e1b::adfc:6e1b, etc.

Ok, ai prins ideea?

Mda, pentru unii existenta diavolului ca atare a devenit probabil o idee prea ridicola, intr-o lume supertehnologica, fara o farama de tehnlogie care sa-l ajute sa-si duca la indeplinire dominatia mondiala, fara ca macar omul sa stie ca este pus in fata unei alegeri spirituale, diavolul este demodat.

Vechea poveste a "agionarii" prin sectarizare.

Multumesc pentru citat, daca e plin cu astfel de "teologhiseli", mai bine nu, ma multumesc cu ce stiu deja despre prostia care exista in lume, mai mult nu stiu daca poate duce.

Personal, consider ca daca cineva e de ajuns de naiv sa creada povestile astea, asta e din cauza ca are grave lacune teologice, intelectuale si probabil si spirituale, probabil isi merita soarta si nu merita contrazis.
cand cineva recurge la jigniri isi dovedeste educatia... or, omul e "produsul" mediului in care traieste, nu? poti oare sa spui ca-l iubesti pe Dumnezeu, iar pe aproapele tau ....te mai gandesti? tu insa gratulezi cu atat de mare usurinta....
si totusi, tine minte un lucru: pe noi insine si unii pe altii si toata viata noastra lui Iisus Hristos Dumnezeu sa o dam!!!
si-acu intreaba-te ce-o vrea sa fie aia TOATA VIATA?? toata pana la cip? toata pana la momentul cand o fi sa renunt la egoism? la confortul propriu? unde se termina "viata sociala" si incepe viata duhovniceasca? cand e crestinul dator a implini poruncile Domnului? dupa ce-si achita obligatiile sociale sau doar duminica la biserica adoptand o mina evlavioasa? ortodoxia e vreun hobby, ceva? mie mi se pare ca sfaturile preotilor pe care i-am "incolonat" in mesajele precedente referitoare la actele biometrice nu sunt povesti de Ion Creanga.... sa nu fim ipocriti!!