Citat:
În prealabil postat de Daniel_Ortodox
Doamne ajută.
4. Prin darul limbilor, știi sau nu știi ce vorbești? Sigur că știi. Altfel cum îi poți explica Adevărul Evangheliei? Ești întro stare lucidă, vorbești limpede și coerent, ce-ți este dat de Sfântul Duh pentru a învăța Evanghelia, celor care nu o cunosc pe ea, în limba și dialectul lor.
5. Atunci când nu știi cele ce-ți sunt date să vorbești, ce este? Este înșelare diavolească, vrăjmașul creației își bate joc de tine.
6. În mișcarea penticostală din ereziile neo-protestante, o inovație e vorbirea în limbi. Ce se întâmplă defapt acolo? E simplu. Ei spun că vine Duhul Sfânt și le dă vorbirea în limbi. Dar Duhul Sfânt face asta, dă darul, doar cu scopul propovăduirii Evangheliei. Și mișcarea penticostală să propovăduiască Evanghelia cui? Nu are pentru cine. Căci noi, românii, am fost deja creștini înainte de venirea mișcării penticostale. Deci acolo nu e Duhul Sfânt. E alt duh.
Bucurii.
|
Vorbirea aceasta ce e drept mi-a venit din dorinta de a avea putere de a deveni special asta prin meditatie... si pacalire diavoleasca.
Mare adevar zici cand spui ca asa ceva nu se mai da.Dar ca sa atragi cumva trebuie sa dai omului de rand speranta.. si dorinta de a veni la biserica mai"speciala decat o dau altii" Daca vrea cineva sa aibe asa vorbire sa imi dea mesaj privat pentru ca ii pot invatza cum sa aibe asa vorbire ... dar sa o tina pentru el caci nu e normal sa pacalesti lumea spunand ca ai primit un har si sa te folosesti de asa ceva in numele lui Dumnezeu.
Nu are rost sa judecam ... sa ne minunam .... doar sa stim ceva adevarat si sa nu dorim sa avem putere ...rang sau alte prostii ce face pe altu sa doreasca si el .. ca asa facem o lucrare foarte rea. Adevarata biserica este cea mai veche nu e nevoie de modernizare si nici alte adaugiri.