Citat:
În prealabil postat de inamuresan19
Am hotarat ca dupa liceu sa plec de acasa si sa imi fac propria viata in alt oras, sa ne descurcam singuri...
|
DUPA liceu desigur ca puteti pleca de acasa, desi ar fi preferabil sa o faceti in stare casatorita. V-a cerut ? Daca nu v-a cerut dupa un an de relatie, din ce motiv credeti ca are sa o faca de acum incolo ?
Citat:
Va rog... dati-mi o parere! Voi ce ati face daca ati fi in locul meu?
|
L-as studia bine. Ar fi el un bun tata pentru copiii mei ? Are virtutea cea mai de seama pentru un un barbat, care este credinta ? Astfel incat sa poate fi preot in Biserica cea mica a familiei ?
Are celelalte virtuti necesare unui bun cap de familie: spirit de sacrificiu, generozitate, dorinta de munca, simt de organizare si creativitate ? Nu cumva are vicii ascunse, asa cum sunt alcoolul sau jocurile de noroc ?
L-as pune la incercare. Poate rezista fara relatii sexuale pana la casatorie ? Daca da, inseamna ca ma iubeste pe mine si este motivat de mai mult decat de dorinta acuplarii. Daca nu, nu va putea rezista nici dupa casatorie.
As avea timp, doar n-au intrat zilele in sac. As avea doar 19 ani si as mai avea un hop: sa termin liceul, sa am un rezultat bun la bac, ca sa aiba cu ce se mandri: "ia uite ce rezultat a scos prietena mea !". Ar trebui sa cumpanesc bine daca e baiatul potrivit, ca sa le demonstrez parintilor ca s-au inselat. Altfel, daca eu as fi cea inselata neascultandu-i, ar fi o infrangere groaznica pentru mine. Hotarat lucru, nu s-ar face sa ma arunc cu capul inainte fara sa-l pun la treaba mai intai !