View Single Post
Vechi 03.01.2013, 17:22:56
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Am intrebat in seara asta un bun prieten, un om care traieste pe strada, de ani si ani, si pe care il numesc prieten bun pentru ca imi raspunde de fiecare data prompt, mereu laconic dar si sugestiv la intrebarile mele care se invart in jurul conditiei noastre de crestini, fie si doar cu numele (aci vorbesc doar despre mine)...
L-am intrebat, frate Leonte, cum vine cu dilema ridicata de tine.
Mi-a raspuns pe loc: "E aici Puterea si Dragostea lui Dumnezeu!"
Apoi, dupa ce a facut cativa pasi, a adaugat mai "cu lapte", ca pentru mine: socotelile timpului, in care se incurca uneori cititorii Scripturii, nu sunt pe mosor cu treburile Vesniciei. Doar noi ne incurcam in ordine si dezordine - Domnul, nu!

Asa mi-a zis si s-a dus.
Dumnezeu sa-l ocroteasca pe fratele Marian, homeless-ul nostru din Titan!
Fie ca vorba lui sa-ti fie de folos si sa ne foloseasca si noua. AMIN+
Dacă acest Marian există și viețuiește printre noi, atunci avem de-a face cu o ilustrare vie a faptului că, în vremuri debusolate ca cele cu care suntem contemporani Domnul "Și-a ales pe cele nebune ale lumii, ca să rușineze pe cei înțelepți; Și-a ales pe cele slabe ale lumii, ca să le rușineze pe cele tari; Și-a ales pe cele de neam jos ale lumii, pe cele nebăgate în seamă, pe cele ce nu sunt, ca să nimicească pe cele ce sunt..." (1Corinteni 1: 27-28)

Studenții la teologie (și nu numai) ar avea destule lucruri de învățat de la un om care și-a ales ca pustie cel mai aglomerat loc din România.