Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan
In concluzie, sa fie prea departate acste opinii de ce spui tu insuti: mesajul Sfintilor Parinti si Sfanta Treime? Eu cred ca, dimpotriva, aceste pozitii sunt pe placul lui Dumnezeu. Te rog sa ma ierti daca am spus prapastii si daca te-am necajit.
|
Ce este iubirea omului fara de Dumnezeu? Ce este scoala fara de Dumnezeu? Ce este convietuirea in familie fara de Dumnezeu? Chin si suferinta...
Sentimentele tinerei adolescente, din care ne-am impartasit cu totii la varsta aceea, nu dau doi bani pe glasul ratiunii. Iar cand "glasul ratiunii" mai este si idiot, facad din bunica-sa un profet, cu atat mai putin va merge pe directia indicata. Ba, dimpotriva... eu as fi apucat spre directia opusa.
Deci, unde este binele pe care i-l facem? La intrebarea asta ne raspunde chiar Hristos : "Fara de Mine nu puteti face nimic."
Sora noastra trebuie ajutata sa-L cunoasca pe Dumnezeu, si cunoscadu-L, IL va iubi si-L va pofti in viata ei, Ii va cere ajutorul, iar necazurile ei vor disparea, treptat, ca un fum.
Asadar, frate drag. Cu ce o putem ajuta noi, rai fiind?