View Single Post
Vechi 03.01.2013, 22:56:41
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Tomita Vezi mesajul
Eu sunt feminista...in limitele pe care mi le-a dat Dumnezeu (sper sa nu le depasesc).
Si nu critic Biserica...si nu sunt de acord nici cu avorturile desi recunosc ca am sustinut contraceptia in anumite cazuri, stiind ca e pacat. Acum nu as mai avea aceeasi pozitie. Am gresit.

Unde ai capatat asa limbaj de curiozitate?
Stimata sora,
Nu ma refer la "feministe" ca domnia ta. Ma refer la fiinte pentru care barbatul e doar o bestie brutala, paroasa, pofticioasa si abuziva. Si, evident, Isus e tot doar un mascul uman, iar Biserica o facatura sovin-masculina. Numai reproducind acele idei, si buricele degetelor mele au pusee de indignare.
Eu sunt si impotriva "barbatilor" pentru care femeia e doar o cuva ambulanta cu ovule + robot organic de bucatarie. Totdeauna incerc sa inteleg ambele parti. Insa voi sunteti...speciale. Tocmai fiind speciale, cind aveti unele conceptii si atitudini care nu vin nici macar din mareea fascinant de tumultoasa a feminitatii imprevizbile si atragatoare, ci din soaptele vrajmasului, deventi mai periculoase decit zece mii de razboinici barbati. De ce? Pentru ca matricea acestei planete este feminina. Si tocmai de aceea "femeia, cind e buna, doar Dumnezeu e mai bun; cind e rea, doar Diavolul e mai rau" - parafraza dupa pr. Arsenie Papacioc.
Eu, un "porc de barbat", nu suport sa aud "x a avortat". Acum destui ani, am vazut un fetus aruncat pe o alee in Grozavesti. Sincer, cred ca as fi preferat sa fi fost teleportat in Iudeea si Samaria cand Hamasul mai face o criza de dementa colectiva, decit sa fi vazut acea oroare. Insa pot intelege si spaima si rusinea convertite in crima din spatele acelui gen de gesturi.
E greu si dureros, dar cred ca adevarata istorie a umanitatii este cea a straniului parteneriat dintre "noi", "voi" si nevinovatii ingeri care ne sunt liant si urmare.
Acum, unde am invatat acel limbaj? :)
Pai vine din mine. Prin paduri, prin laboratoare, sali de curs, si nu in ultimul rind, pe dupa blocuri: acolo sint sursele.
Reply With Quote