Citat:
În prealabil postat de AlinB
Mai stiu astfel de cazuri.
Am fost la unul din asta in vizita - mi-a aratat mandru pomelnicul - lista cu persoanele pentru care se roaga in fiecare seara, mireni, preoti, episcopul locului.
A tinut sa-mi spuna si ca duhovnicul i-a spus sa nu se roate pe IPS Daniel.
Curata ortodoxie, mare duhovnicie.
Nu mai zic de unde se tragea duhovnicul, dar unii cred pot insa sa intuiasca centrul smintelilor sectare cu pretentii ortodoxe de o vreme incoace.
|
Ia uite ce zice versetul de azi de la Ev. Luca 16, 10-15:
Zis-a Domnul: cel care este credincios în puțin și în mult este credincios; și cel ce este nedrept în puțin și în mult este nedrept. Deci, dacă n-ați fost credincioși în bogăția nedreaptă, cine vă va încredința vouă pe cea adevărată? Și, dacă în cele străine n-ați fost credincioși, pe cele ce sunt ale voastre, cine vi le va da? Nici un slujitor nu poate să slujească la doi stăpâni; pentru că sau pe unul va urî și pe celălalt îl va iubi; sau de unul se va ține și de celălalt nu va îngriji. Nu puteți să slujiți lui Dumnezeu și lui Mamona. Toate acestea le-au ascultat și fariseii, care erau iubitori de argint, și-L luau în bătaie de joc. Iisus însă le-a zis: voi căutați să vă arătați pe voi drepți înaintea oamenilor, dar Dumnezeu știe inimile voastre; pentru că acela care este înălțat între oameni este urâciune înaintea lui Dumnezeu.
centrul smintelilor sectare? pretentii ortodoxe? nu cauta sa te inalti peste duhovnici si sa te dai drept inaintea oamenilor ca tu vei ajunge smintit!