View Single Post
Vechi 05.01.2013, 22:45:45
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel_Ortodox Vezi mesajul
Doamne ajută.
Nu sunt soră, sunt frate. Simt în cuvintele tale că vrei să devii rău cu mine, cu noi, ironic și zeflemitor. Nu-i voie, iubite frate. Nu-i creștinește. Te rog să nu devii obraznic, că dacă ești obraznic, mă tulbur și nu îți mai pot răspunde bine la nelămuriri.
Iar dacă, cum tu spui, nu ești dispus să asculți, să-ți recunoști greșelile, atunci, iartă-mă te rog, dar nu mai te pot ajuta cu nimic. Dar ia seamă, nu în fața mea vei da socoteală, ci în fața lui Hristos Dumnezeu. Pentru fiecare cuvânt ce ai avut, intenție ce ai voit, gând ce-ai gândit, faptă ce-ai înfăptuit.
Te rog să mă ierți pentru că nu am reușit să îți arăt duhovnicia și buna purtarea cu care am scris, asta intenționez mereu.
Despre imaculata concepție, eu m-am referit ca o dogmă a catolicismului, ceea ce este. Iar la ascetism, m-am referit la lipsa pustniciei, am și scris acolo, căci așa este, nu există pustnicie, iar ascetism tocmai asta este, monahismul e diferit de isihasm și de ascetism.
Iertați. Bucurii.
M-am adresat cu "soră" doamnei Nutucutu, nu ție.

În al doilea rând, nu ai înțeles nimic din Dogma Imaculatei Concepții. Dacă vrei să dovedești că nu este așa, expune, te rog, conținutul acestei dogme.

În al treilea rând, ți-am mai spus: în Biserica Catolică există ascetism. Ai avut curiozitatea să verifici cum și în ce fel trăiesc călugării cartusieni, despre care ți-am spus ?
Reply With Quote