View Single Post
Vechi 05.01.2013, 23:51:10
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Dar cum puteti sa afirmati aceste lucruri,chiar in momentul in care tastati acest fragment de pe computerul propietate personala,din intimitatea si comfortul casei dvs-comfort dat bineinteles si de incalzirea centralizata la inceput de Gerar???

Daca locuiti in padure si scrieti numai cand vizitati satul din apropierea padurii,atunci va inteleg pozitia sa chiar va felicit pt taria de caracter de a trai atat de sincer si inflacarat.
Dar cat timp sunteti la fel ca cei care utilizeaza tehnologia si comfortul actual nu aveti nici un drept sa va catarati pe un scaun si sa dati conferinte gratuite!
fiecare isi va aduce aportul sau propriu in lupta cu capcanele pe calea mantuirii!
aveam si eu impresia la un moment dat ca daca as locui in padure as fi mai ferita de ispite si enervari inutile, dar mi s-a spus sa nu incerc sa fug de provocari pentru ca apoi crucea sa nu devina mai grea si sa ma apese mai rau ca in prezent cand nu pot suporta priviri neprietenoase de prin birou sau vorbe de dispret... crede-ma ca mi-ar place izolarea... mie lupta asta cu mentalitatea lui "ia uite-o si p-asta" mi se pare coplesitoare... poate Ioana chiar are dreptate si ma agit steril... mi-ar place acea tarie de caracter si-apoi intre renuntarea la telefon si la calculator si perspectiva de a nu-ti mai vedea rudele, persoanele dragi, in caz de Doamne Fereste..... care-o fi mai grea!!

poate e un semn bun ca suntem asa inapoiati in "implementari" ..tocmai citeam ca reteta electronica a debutat prost si ma rog ca Dumnezeu in mare mila Sa, sa ne mai lase timp sa ne intarim in credinta!
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...edici-familie/