Citat:
În prealabil postat de ioanna
Tin minte ce a spus Bartolomeu Anania in 2009, chiar de Paste, pe fondul agitatiilor unora in mediul online si nu numai cu 666, Apocalipsa, cip : noi nu trebuie sa luptam impotriva Apocalipsei, ea va veni oricum, ci trebuie sa luptam pentru capacitatea noastra de a o traversa fara vatamari sufletesti. Era la curent cu toate isteriile colective (cip, ecumenism, masonierie ...) si pe fiecare le-a atins la momentul oportun.
|
Daca tu chiar evidentiezi citatul de mai sus(pe care l-am boldat) inseamna ca nu l-ai inteles fiindca te exprimi impotriva lui.
Apocalipsa va veni oricum, dar noi va trebui sa suferim in aceasta lume ca sa ne intarim sufleteste si sa nu pierim.
22. Iar Iisus i-a zis: "Tu vino dupa Mine si lasa-i pe cei morti sa-si ingroape mortii". (MT 8:22)
Fara vatamari sufletesti inseamna clar vatamari trupesti(lumesti)!!!!
Daca ea foloseste cipul impotriva convingerilor sale de credinta expuse aici, constienta va intra prima la judecata(si eu la fel); ma doare tare insa si nu inteleg rautatea voastra(de care nu m-am separat nici eu) din care totusi razbat unele acorduri pe care sunt convins ca le vede si Domnul(daca le vad si eu!!!!).