Subiect: adoptie
View Single Post
Vechi 06.01.2013, 15:20:34
maria-15
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Totusi,chiar daca s-ar proceda asa ,ideea de baza e ca sa se mentina o relatie omeneasca cat mai apropiata fata de persoana respectiva, si ea sa fie ajutata in continuare sub multe aspecte,si nu lasata de izbeliste ! Adica sa simta ca face,cumva parte din viata cuiva si in continuare, si nu a fost data la o parte !!!
Poate ca niste oameni inteligeni,si care ar dezbate aceasta problema in deplin acord, ar ajunge la niste rezultate pozitive pentru fiecare ,fara ca vreo parte sa fie foarte lezata in final !!!
imi pare rau dar nu pot sa fiu de acord cu dvs.
atunci cand te casatoresti ii promiti sotiei/sotului(in fata lui Dumnezeu) ca-i vei fi alaturi la bine si la rau.unde mai pui ca lui Dumnezeu nu-i place divortul?

cum am scris si in primul mesaj,cel mai bine e sa ceara sfatul si binecuvantarea duhovnicului,sa se roage pt. ca Dumnezeu indeplineste cererile folositoare pt. mantuire si-i va darui un copil (biologic sau adoptat) daca stie ca-i e folositor.pana la urma,sunt destule femei care nu reusesc sa ramana insarcinate in primii ani de casatorie,dar aceasta nu inseamna ca vor fi infertile toata viata(de ex.,matusa mea a nascut un copil la 10 ani dupa casatorie).si apoi,cu cat un copil se lasa mai asteptat,cu atat e mai iubit.
Reply With Quote