View Single Post
Vechi 09.11.2007, 22:05:38
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Semnul de pe piele - mostenire de familie - deranjeaza pentru ca e la vedere? Sau pentru ca "exista si la el", si nu-i da voie sa uite ca e din acea familie? Poate am inteles eu gresit!
Atrag atentia ca nu putem generaliza asupra operatiilor estetice. Operarea nasului poate fi si din necesitate: deviatie de sept care impiedica respiratia corespunzatoare.
In ce priveste liposuctia abdominala- sunt pareri impartite: unii spun ca ar fi benefica pentru sanatate, caci se stie ca obezitatea afecteaza sanatatea. Insa, eu nu as recomanda la nimeni!
Marirea sanilor- pentru a putea poza in reviste si cadea in desfranare, asta e o problema.
Mici defecte pot crea mari complexe, tulburare. Cu o simpla operatie se pot repara. Eu spun ca bine fac cei care se opereaza. Operatia in sine nu mi se pare pacat. Si in felul asta, nu vor mai putea da vina pe acel defect, si vor gasi, poate, adevarata problema.
Bunica spunea, cand eram mica si ma plangeam ca am nasul prea mic, gura prea mare, sau ce mi se mai parea, ca nu e bine sa suparam pe Dumnezeu, sa fim nemultumiti cu ce ne-a dat.
Reply With Quote