View Single Post
Vechi 13.09.2006, 18:03:48
sovidiu sovidiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2006
Implicit

(rog a nu se lua foarte in serios mesajul de mai jos...)

Ba, eu cred ca Alexandru_Bazil, nu de certitudini de la Dumnezeu are nevoie, ci este interesat cum de Ortodoxia pastreaza lucruri simple cum ar fi "barba", pentru oameni simpli si nu se eleveaza si ea rafinandu-se pe ici pe colo, prin partile esentziale... vorba lui Caragiale...

Pai, Ortodoxia este intr-adevar o forma de manipulare si opiul maselor cum zicea cineva despre religie, se poate intzelege si asha, iar dogma este o trebuintza pentru "prost" dar pe care o foloseste cel mai bine cel "destept", departe de a fi buna pentru orbecaiala (vorba perioadei iluministe)... maselor asha mai bune de exploatat...

Iar dumneata spui ca stii ca ar exista o conspiratzie divina prin care Dumnezeu doreste sa ne manipuleze, sa ne drogheze si sa ne puna la canon... de orbire fiind si mana in mana cu masonii si mormonii care vor conduce lumea in veac... pai spune-mi si mie cand ai aflat toate astea ca si eu banuiam demult ca se ocupa cu astfel de lucruri :cool: ... slabe

Pai nu a zis Domnul Iisus ca a venit in lume pentru ca orbii sa vada, surzii sa auda, insetatii sa se sature, cei ai Lui sa posteasca, si ucenicii Sai sa se iubeasca, iar sfiintzii sa se desavarseasca? Pai daca a zis...

Eu cred in Dumnezeu pentru ca m-a scos din atatea:
-la facultate imi pica de multe ori subiecte pe care le stiam, ca altfel era foarte nasol sa dau din nou, rusine, tevatura, stress,
-in diferite momente m-a batut fiindca o luam pe aratura,
-altadata m-a batut pentru putzina mea credintza, gata sa ma omoare...
-ca deocamdata mi-e bine si la multi altzii le este foarte rau
-ca ma primeste sa mai umblu printre cartzile sale si cuvintele sale si desi fac din ele o varza, imi pastreaza si mie pe undeva cate ceva,
-ca ni se arata de atatea ori si desi il vedem, raman/ramanem tot niste...
-si multe altele pe care nu vi le spun despre cate mi-a artat... lucruri simple (in aparentza) si frumoase si curate... si nu numai mie...
Reply With Quote