Citat:
În prealabil postat de ioanna
Sunt in asentimentul parintelui Bartolomeu Anania care a argumentat foarte bine de ce nu accepta actele biometrice, de ce are o reticenta fata de ele, nu insa in asentimentul argumentelor cipofobilor pentru a le respinge.
|
Eu personal nu cunosc argumentele părintelui Bartolomeu Anania și ce poziție a avut față de actele biometrice. Dacă ai posibilitatea, te rog, postează și eventual fă-mă să înțeleg mai bine.
Citat:
Probabil ca mine sunt si altii, pe care tabara cipofoba ne vede "mandri si prosti",
|
Nu cred că e cazul să ne dăm cu părarea despre ce cred anumite tabere. S-ar putea să greșești. De asemenea am rugămintea să nu fiu băgat în aceeași oală cu ”cipofobii” de pe forum. Din păcate sunt exemple nu tocmai demne de urmat.
Citat:
insa stim face distinctia intre dreapta credinta si "religia cipofobica", cum spunea Alin.
|
Aici rămâne de văzut cine stie să facă distincție, eu unul m-aș feri să fac asemenea afirmații când a-ș vorbi de mine.
ps: nu știu cum se vede din exterior, dar eu unul nu sunt deloc speriat de actele astea biometrice. Eu doar caut lămuriri și împărtășesc anumite idei ale unor părinți care nu sunt pentru aceste acte biometrice și sunt surprins cum de există 2 tabere...aici e nedumerirea mea. Majoritatea părinților contemporani pe care eu i-am studiat sau chiar personal i-am întrebat, mi-au răspuns clar că nu sunt pentru actele biometrice, dar totuși, există o doua tabere.