View Single Post
Vechi 13.09.2006, 19:25:55
Alexandr_Bazil Alexandr_Bazil is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.05.2006
Implicit

"Iar dumneata spui ca stii ca ar exista o conspiratzie divina prin care Dumnezeu doreste sa ne manipuleze, sa ne drogheze si sa ne puna la canon... de orbire fiind si mana in mana cu masonii si mormonii care vor conduce lumea in veac... pai spune-mi si mie cand ai aflat toate astea ca si eu banuiam demult ca se ocupa cu astfel de lucruri ... slabe "
Imi arati unde am zis ceva de genul asta??
"Pai, Ortodoxia este intr-adevar o forma de manipulare si opiul maselor cum zicea cineva despre religie, se poate intzelege si asha, iar dogma este o trebuintza pentru "prost" dar pe care o foloseste cel mai bine cel "destept", departe de a fi buna pentru orbecaiala (vorba perioadei iluministe)... maselor asha mai bune de exploatat... "
Nu vorbesti serios...desi fragmentul acesta reprezinta apogeul inteligentei postarii tale(ceea ce insa nu inseamna prea mult). Desi nu as numi manipulatorii destepti, ci mai degraba o gramada de corupti, prea fricosi sa renunte la puterea ce o au doar in mintea lor.
"Ba, eu cred ca Alexandru_Bazil, nu de certitudini de la Dumnezeu are nevoie, ci este interesat cum de Ortodoxia pastreaza lucruri simple cum ar fi "barba", pentru oameni simpli si nu se eleveaza si ea rafinandu-se pe ici pe colo, prin partile esentziale... vorba lui Caragiale... "
Faci incredibil de multe asumari despre un om care nu il cunosti deloc. Stie intelepciunea adevarata e de a nu afirma ca sti lucruri despre care nu stii nimic. Dar cu siguranta un om de talia ta intelectuala stia lucrurile acestea de mult...sau stie poate de ce nu ar fi adevarate. :)
Reply With Quote