Citat:
În prealabil postat de Daniel_Ortodox
Mai mult de jumate din ce am scris în primul post, sunt mărturiile lui Abdi (prescurtare de la Abdullah) și a lui Omar, doi foști musulmani unul somalez și unul afgan, care au devenit ortodocși și sunt prieteni și care au primit amenințări cu moartea de la imam, chiar în anglia fiind, și care a fost arestat și amendat și eliberat și pus sub urmărire. .
|
Chestia asta seamănă foarte bine cu descrierile făcute ortodoxiei de către un apostat ortodox, care a trecut la Martorii lui Iehova și nu mai prididește să explice tuturor ce idolatrii, politeiști, păgâni, păcătoși și așa mai departe sunt ortodocșii. Halal de așa surse.
Și eu pot să spun că am cunoscut doi musulmani, care au fost prieteni cu familia mea pe când studiau în țară, și care erau oameni excelenți din toate punctele de vedere, și nu-și vorbeau de rău religia. Mulți ani după ce au plecat înapoi în țara lor, au trimis felicitări de Crăciun și Paști părinților mei, din respect pentru religia lor. Ei, cine e mai credibil ? musulmanii tăi somalezi și afgani, sau musulmanii mei libieni ? Vrei să știi care e diferența ? Diferența vine din faptul că Somalia și Afganistanul au un nivel de civilizație minuscul, sunt țări tribale și primitive. Nu din religie.
Pe de altă parte, chiar tu ai recunoscut că ai studiat islamul și coranul vreme de ... câteva săptămâni.
Acuma, spune, pe cine iei de prost, atunci când te aștepți să te recunoască drept autoritate cu privire la o religie veche de 1400 de ani, în baza studiului tău aprofundat de câteva săptămâni și a relatărilor a doi apostați ?!!!!!