Subiect: adoptie
View Single Post
Vechi 08.01.2013, 01:21:32
Laura19
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de dana-v Vezi mesajul
Am urmarit foarte mult si subiectele despre fertilizare in vitro,si ca si la acesta despre adoptie sant pareri pro si contra,dar cred ca toti cei care se confrunta cu problema infertilitati au incercat tot ce era posibil pentru a avea copii.In aceasi problema sunt si eu de multi ani,si in cautarea rezolvari problemelor am ajuns la mari Duhovnici care mai sunt in viata si incet si cu multa rugaciune si post mi-au luminat drumul sau (crucea) de dus in viata.Cred ca fiecare familie trebuie sa aleaga daca sa ia drumul adoptie si sa asculte Duhovici stiu cel mai bine sa ne invete dupa plusurile si minusurile fiecaruia.
ptr.Sofie. Nici nu poti sa ati imaginezi cat de mult poti iubi un copil adoptat, orice varsta ar avea copilul.
DOAMNE AJUTA
Cand vine vorba de feritlizare in vitro, Biserica este destul de clara: nu. A, ca unii "ortodocsi" au alte pareri, este alta problema. Dar cand vine vb de marii duhovnici si ce spune Biserica (nu doar BOR, ci si cea din Rusia, Grecia etc.) este destul de clar. Biserica stie ca viata incepe de la conceptie, nu de cand hotareste omul.
Reply With Quote