Citat:
În prealabil postat de AlinB
Pai sa vedem argumentele.
A acuza de manipulare atunci cand recunosti forta unor argumente dar nu poti sa le combati este de fapt lasitate in fata adevarului.
Apropo, daca unul zice ca e Stefan cel Mare si ajunge la ospiciu, doctorii sunt "comunisti" ca "nu-i respecta parerea"?
Oricum, nimic nou, e tipic cipofob, cand este dat pe fatza si argumentele pentru minti slabe spulberate, cipofobul devine isteric si jignitor (nu ca n-ar fi si pe parcurs).
A se vedea si cazul Elizei.
|
sunt pur si simplu magulita de profilul psihologic ce-mi faci! iar faptul ca ti-am ramas drept "caz" in memoria afectiva ma onoreaza nespus :))) cica "forta unor argumente"? nu e mai repede vehementa impinsa spre intimidare cu care sunt "rostite"?
indraznesc totusi sa-ti atrag atentia observand tendinta ta catre darul intelepciunii, ca daca frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii, suprema intelepciune ar fi.... in mod firesc... dobandirea Sfantului Duh ce aduce indumnezeirea omului, il face fiu/ fiica al Tatalui din Cer si mostenitor al Imparatiei pragatita lui de la intemeierea lumii:) ai observat ca sfintii apar in reprezentarile din carti sau biserica cu acea aura in jurul capetelor sau stralucesc de lumina? asa trebuie sa ajungem si noi, altfel nema Imparatie si cata vreme gura graieste desertaciuni, ciuciu intelepciune!
n-ar trebui mai bine sa distingem adevarul de minciuna, autenticul de fals, ingrijorarea de isterie, dojana de ironie, daca tot vorbesti cu atata siguranta si forta despre "mintile slabe spulberate"?
pana una alta, eu nu recunosc alt semn al superioritatii decat bunatatea...