View Single Post
Vechi 08.01.2013, 23:45:57
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Religia: Ortodox
Red face

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
E bun, faci progrese
Curand poate dai lectii antoniei, elizei si altele in acest sens.

Ai sesizat si penibilul?
"Domnul politist eu sunt sectar ortodox, nu iau permis cu cip".

Permis care apropo, nici macar nu are cip.
dar absurdul situatiei cine-l sesizeaza: "domnul politist puteti sa-mi plantati (a se citi bagati) cipul oriunde, ca as face orice pentru a trai bine"??
asta ca si precautie, nu care cumva sa/ti falsifice identitatea de hartie.... ca partea electronica e "punctul forte" nu? e ca si cum ai spune pana la mijloc sunt crestin (pe motiv ca am o inima credincioasa) iar de la mijloc in jos sunt... electronic!!!

Daniil Proorocul a spus la capitolul doi: În vremea de apoi se va înmulti mintea foarte si se vor întelepti oamenii si vor zbura prin vazduh si vor înconjura lumea. Toate câte le vezi acum, Biblia le-a spus cu mii de ani înainte.

Proorocul Isaia, care traise cu 850 de ani înainte de venirea Domnului, la capitolul 60 întreaba de avioane, ca el le vedea acum 2800 de ani: Doamne, ce sunt acestea care zboara si se întrec cu norii; si zboara ca porumbeii spre porumbarele lor si de huietul aripilor lor se tulbura vazduhul? (Isaia 60, 8).

Cu 2800 de ani înainte a spus de avioane. Ce-a zis? "Ca zboara ca porumbeii spre porumbarele lor". Ca ei nu zboara, decât de la un aeroport la altul, ca sa alimenteze.

si mai vezi ca astia vor vrea sa ne puna semn ca sa nu putem cumpara sau vinde, culmea, chiar pe mana dreapta!!!
dar cred ca atat Antonia cat si Miha Anca sau restul... ti-au inteles intentia... oarecum depasita :)
in orice caz, tu esti sarea si piperul forumului! :) fara interventiile tale ar fi plictiseala mare.
Reply With Quote