View Single Post
Vechi 09.01.2013, 22:54:30
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
ioanna, tu cam potrivesti cuvintele...
In principiu esti impotriva, nefiind nici "vita", nici infractor; dar daca va fi presiune mare, accepti, considerand ca te va intari.
Practic, cred ca nu prea intelegi gravitatea urmarilor implantarii acestui cip.
Nu v-a cuprins ispită care să fi fost peste puterea omenească. Dar credincios este Dumnezeu; El nu va îngădui ca să fiți ispitiți mai mult decât puteți, ci odată cu ispita va aduce și scăparea din ea, ca să puteți răbda. (1 Corinteni 10:13)

Nici un cip implantat nu poate sa cuprinda vointa umana atata timp cat aceasta ramane conectata la Dumnezeu, deci daca omul nu deznadajduieste, poarta pecetea Duhului Sfant asupra sa, care e mai puternica decat orice pecete omeneasca sau demonica. In postul precedent am fost intrebata ce fac in cazul in care efectiv nu pot refuza un cip implantabil si i-am raspuns lui Ovidiu, referindu-ma la acea situatie. Daca eu nu inteleg, atunci ma bucur ca tu crezi ca ai intelepciunea de a pricepe. Eu nu-s un om superstitios sa cred ca simpla detinere a unui cip e lepadare sau daca ating o pisica neagra o sa-mi mearga rau etc. ci cred ce a spus pr. Papacioc: lepadare e cand spui, ma lepad de Hristos,adica constiinta ta accepta asta de voie buna.

Last edited by ioanna; 09.01.2013 at 23:03:58.
Reply With Quote