View Single Post
Vechi 10.01.2013, 14:59:14
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Nu am aruncat o piatra in lac , ci am o curiozitate strict legata de un aspect si un om . Chiar am venit in intimpinarea ei marturisindu-mi felul de a vedea problema .
Parafrazind cele de mai sus , spun ca indiferent daca a venit sau nu un timp pt. un asemenea fel de interes , este bine bine sa fim cu luare aminte .
Este un lucru important nu numai ca si o curiozitate , ci prin particularitatile lui . Daca acum nu ii este timpul , si tinind cont ca oamenii valorosi ai neamului sunt extrem de multi (nu numai cei d epe lista), nu prea vom mai avea timp in continuare ca sa putem lectura cu folos aceste informatii fiind prea multe, moment in care ele vor cadea in derizoriu , precum informatia ca impozitele se vor mari din anul acesta .
Sau si mai pe larg, este pacat de o astfel de preocupare, lectura, ca sa nu o exploatam la maxim acum, sau acum de la 17 ani , mai ales in situatia in care ne marturisim ca admiratori !
Si asta cu oamenii de stiinta ai neamului , ca daca trecem la dreptii si sfintii romani atunci desi lucrurile se limpezesc mult se si complica in aceiasi mnasura .
Asa vad eu lucrurile !

Pt. fratele care m-a stigmatizat (adica nu a avut treaba cu subiectul in nici o atingere, decit cu mine si cu ce fac eu ) : da frate, pai nu sti ca eu abia astept o ocazie ca sa ma iau de ea... de ce ma mai intrebi/comentezi ?!?!

Dar va rog sa nu va suparati nici unii si nici altii , era o curiozitate nevinovata si nu un nou subiect de discutie !

Last edited by zaharia_2009; 10.01.2013 at 15:05:01.
Reply With Quote