12.11.2007, 09:58:02
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de bridezilla
bmd> iti multumesc mult pentru cuvintele tale, si vreau sa va spun tuturor cat de fericita sunt ca am ajuns sa scriu aici problema mea, vorbele si incurajarile voastre mi-au dat curaj si putere. Am incredere ca ma va ajuta Dumnezeu sa gasesc pacea si linistea de care am nevoie...
ancah> Draga mea, daca nu mi-ar fi parut rau de faptele mele si nu as fi vrut sa le scot la lumina, as fi putut ca in acel timp in care m-am indreptat spre Casa Domnului sa ma duc la terasa sa beau o bere, asa cum fac multi din cei din jurul meu. In timpul in care am postit as fi putut sa dansez. Nu m-a dus nimeni cu forta, impotriva vointei mele, acolo...
Eu am invatat de mica, de la bunica mea, care era o femeie extrem de buna, curata si credincioasa, ca Dumnezeu e bun... El este bunatatea insasi... Ca te primeste cand te intorci la el, chiar impovarat de pacate, ca pe fiul risipitor... Ca Hristos a iertat-o pe Maria Magdalena atunci cand s-a cait pentru faptele ei... Nu mi-e rusine sa imi marturisesc pacatele. Am spus ca mi-e teama... e cu totul altceva. Nu de judecata lui Dumnezeu, pentru ca aceea este mereu dreapta. Ci de judecata preotilor...
Daca un copil greseste il cresti si il pedepsesti, pentru ca trebuie sa invete sa nu mai repete greselile. Dar asta nu inseamna ca nu il iubesti, dimpotriva, si chiar daca va plange la maturitate va ajunge sa-ti multumeasca. Dar daca drept pedeapsa dupa ce-l bati bine si ii dai si pantalonii jos si-l dai afara pe usa, ca sa-l faci de rasul cartierului, asta se cheama cruzime si abuz...
|
sau poate n-ai observat ca respectivul duhovnic, nu numai ca te-a ajutat sa fi iertata de pacate dar te-a shi plasat pe traiectoria cea buna a mantuirii... poi nu te inrosheai asha de tare pentru ca ashteptai laude de la oameni? pentru ce itzi era asha rushine la marturisire shi nu la timpul cand gresheai, pacatuiai? Ei bine asha ma intreb shi pe mine ca shi eu sunt greu pacatos dar nu prea accept cu draga inima cand imi spune altul pacatul ci doar cand vorbesc eu despre mine... ??? asha ca nu shtiu ce duhovnic vrei ca acela la care ai fost mi se pare ca s-a dovedit intzelept... dar nu din intzelepciunea oamenilor ci din intzelepciunea lui Hristos... :)
|