View Single Post
Vechi 11.01.2013, 12:19:51
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Daca tu compari lucrarea duhovniceasca cu cea lumeasca e grav. Daca tu nu vezi nicio deosebire intre mama Nadiei Comaneci si Maica Domnului e si mai grav.
Spuneți asta lui nuțucuțu, nu mie; ea este autoarea comparației. E drept, cam nepotrivită, dar am mers pe firul ei...

Citat:
Daca ratacirea ta sectara nu-ti permite sa vezi importanta misiunii Maicii Domnului pentru mantuirea noastra, macar taci.
Pumnul în gură nu rezolvă dilema dumneavoastră. Dacă aveți impresia că mântuirea dvs. atârnă de cuvântul unui om (chiar sfânt de ar fi), vă înșelați! Eventual ar atârna de acceptul dvs. în a primi mântuirea oferită de Dumnezeu. Repet: oferită de Dumnezeu, nu de un om.

Citat:
Daca Maica Domnului nu spunea ,,Fie!", asteptam mult si bine pana sa se iveasca o alta fecioara din care Mantuitorul sa ia chip de om pamantean.
Părere personală. Unde omul nu vede decât o cale, Dumnezeu are 1.000 de soluții.

Citat:
Asa ca Maica Domnului nu are nevoie de cinstirea ta, are mii de ingeri care o cinstesc.
De ce trebuie ca eu -un păcătos- să atrag atenția asupra acestor erezii? Și este o erezie cât carul de mare! Adică Scriptura zice că e interzisă închinarea oamenilor la îngeri, iar dumneata vii și-mi spui că îngerii se închină la un om. Doamne ferește-ne de erezii!

Citat:
Nu numai Ioan Evanghelistul era vorba, ci despre toti crestinii.
În afară de Tradiție aveți vreo dovadă scripturistică pentru această idee bizară?
Reply With Quote