View Single Post
Vechi 11.01.2013, 14:04:44
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
1. Nu vorbeam despre Nadia Comaneci, vorbeam despre mama ei.
Și eu.

Citat:
2. Si din miile de fecioara a ales-o pe sfanta Fecioara Maria. Daca Domnul a ales-o, a respectat-o si a fericit-o, dumneavoastra de ce vorbiti atat de urat despre ea? Cum puteti sa spuneti ca Il iubiti pe Domnul Isus dar nu o iubiti pe mama Lui?
"Urât"? Fiți doamnă serioasă, când am vorbit urât de dânsa?

Citat:
3. Vorbesc in cunostinta de cauza ( e drept, la nivel mai mic). Daca ati avea o fata, ce nume i-ati pune?
Asta chiar n-are legătură cu ce discutăm. Aș greși dacă i-aș pune numele Cristina în loc de Maria? Am dat și eu un exemplu... elocvent!

Citat:
4. Sursa este interpretarea dumneavoastra sau a profetesei a Sfantei Scripturi.
Dacă spuneți că sursa e Scriptura, ar trebui să aduceți măcar un text biblic care să ceară explicit închinarea la sf. Maria. Așa ceva nu e -x is- tă ! Ca să nu mai vorbim de închinarea la chipul ei (respectiv chipul ei cioplit).

Citat:
SI cine nu o suporta pe Maica DOmnului? Cel caruia ea i-a zdrobit capul, sarpele.
Cel care a zdrobit capul șarpelui este Hristos ("sămânța femeii") și nu femeia. Asta trebuia s-o știți nepărat.

Citat:
Daca ati avea un minim respect pentru Domnul Isus v-ati abtine sa-i denigrati mama.
De denigrat, o denigrează cei ce cred că ea ar putea accepta un atare cult al personalității, ca să mă exprim elegant.
Reply With Quote