View Single Post
Vechi 12.11.2007, 13:28:45
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Cos, sufletul nu se mocirleste cu absolut nimic in aceasta situatie, baiatul respectiv din cate am citit nu a dat in cap nimanui, nu si-a taiat venele, nu mai exagerati atat. Nu as spune daca nu as fi trait-o pe pielea mea, este doar un mod de a atrage atentia, este o pasa a adolescentei. Are 15 ani, peste 2 ani probabil va fi fan inrait al rap-ului si pe la 20 de ani, un impatimit al muzicii clasice

"Ma cert cu el in fiecare zi... Nu mai vrea sa ma asculte, asa cum ar trebui sa faca un copil. S-a alaturat curentului "rock" si mi-e frica sa nu fi devenit satanist! Cred, nu sunt sigur, ca a inceput sa bea si sa fumeze"

Asta este problema, lipsa de comunicare. Probabil baiatul trece prin niste schimbari pe care nu le poate discuta cu parintele. Daca si mama lui il considera satanist, va cauta intelegere in alta parte

Cozia, exemplul este in opinia mea irelevant. Cu siguranta femeia aceea avea probleme psihice. O spui de parca ar fi o regula, ai tricouri negre esti clar nebun. Sau invers, singurii nebuni sinucigasi sunt rockerii. Ma uit la motociclistii cu barbi...prima imagine pe care o am acum in minte este Cargo
Reply With Quote