Citat:
În prealabil postat de georgeval
Imi pare rau de punctul tau de vedere, Te rog sa te uiti in Sfanta Scriptura-editia jubiliara, tiparita de Sfantul Sinod, la note, cred ca nu o sa mai spui ca este o interpretare sectanta, daca vrei am sa scanez interpretarea din notele de la subsol daca nu Biblia-editia jubiliara. Eu am expus punctul de vedere al Bisericii, nu o interpretare sectanta cum ai spus.
|
eu shtiam pozitzia unor sfintzi parintzi, de exemplu parintele Cleopa traduce pe undeva ca 666 reprezinta firea dracilor: pofta fara minte, naluciri pripite (pentru vrednicie), manie fara judecata (fara dreapta socotintza, shi de aia am zis ca astea sunt interpretari corecte fiindca apartzin marilor duhovnici ai noshtrii... iar daca dumneata spui ca este un punct de vedere bisericesc, biblic... ma intrb atunci, sa nu fi shtiut parintele Cleopa sau Preasfanta Fecioara ce vroia sa ne transmita cand a aratat acelui calugar unde sa faca manastirea? Sigur ca or fi shi alte interpretari... dar crede-ma ca nu shtiam ca BOR are o astfel de interpretare shi vede in NERO acest fiu al pacatului... dar ceilaltzi prigonitori ce or fi fost, sau aia n-au fost decat nero? Sa fim serioshi... de aia vedeam ca pe o interpretare sectanta, fiindca mi se pare departe de adevar... fatza de ce spuneau sfintzii, duhovnicii, calugarii... iarta-ma ca nu vroiam sa te jignesc... stimate colega :)