Subiect: Este pacat?
View Single Post
Vechi 13.01.2013, 13:04:36
Crestin_Simona
Guest

Thumbs down

Citat:
Īn prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Oare ce crede Dumnezeu cand vede atata dezbatere pe idei efemere? A fi sau a nu fi pacat sa joci la loto, sau la jocurile de noroc!...
Daca e pacat? DA! In principiu este pacat! Spun in principiu pentru ca, atat timp cat Dumnezeu detine suprematia, doar El decide cand e pacat si cand nu[b]. Imi amintesc de o poveste adevarata ... Si nu stiu prin ce imprejurari, cineva din familie a primit un bilet de la un strain, (cred ca tot de bingo), fara o explicatie anume... Iar femeia a castigat exact acea suma cat sa o poata ingropa pe mama-sa fara sa se roage sau sa imprumute de la nimeni...
Ce e pacatul? Ce e norocul?... Acolo sus e doar Dumnezeu care vegheaza! Si... Sfintii! Noi suntem cei care cautam sa facem legile la care se se supuna chiar El, Dumnezeu... Pai daca ne facem vise cu banii de la loto (nu din alta parte, ca noi nu stim sa facem si altceva mai bun inafara sa ghicim numere), normal ca El trebuie sa se supuna si sa ne asculte rugaciunea...

Ca doar avem scopuri nobile, ce naiba (Doamne iarta-ma)...

Ai niste cuvinte frumoase da un tupeu in tine sau e doar inconstienta? Naivitate sau pur si simplu crezi ceea ce zici? Initial am crezut ca gresesc eu, dar vad ca si aici am dat de tine si de subtilitatile tale:
-vai ce discutii efemere - oare ce crede Dumnezeu ca s-ar lumina oare cineva pe acest thread asupra idolatriei?
-vai saracul preot ca a jucat / dar vai ce bine de batrana ca a castigat fie-sa la bingo
-vai, e pacat dar totusi nu e
-vai ca scopul nu scuza mijloacele, dar vai ce duci tu numele Domnului in desert!

iar la thread-ul revelatia mea o dai cu sotia leoaica...http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=15990

De care ne esti neagule?

Last edited by Crestin_Simona; 13.01.2013 at 13:07:46.
Reply With Quote