View Single Post
Vechi 13.01.2013, 18:23:04
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
Huh. Femeile trebuie sa isi acopere capul in Biserica. E canon. Si o chestiune baza. Si nu, nu are importanta ce fac altii in Biserica, ci ce spune invatatura ortodoxa. :)
Eu nu ma acopar. Foarte putine femei o fac. Si nu este vorba despre ce face unul sau altul, pur si simplu eu nu fac asta. Nu cred ca, credinta consta in a avea capul acoperit. Insa noi oamenii avem tendinta de a imita sfintii, dar din pacate doar la vesminte. Momentan nimeni nu mi-a atras atentia in acest sens si nici nu cred ca o va face. Spre exemplu am vazut fiica de preot si nu era acoperita. De obicei cei care sunt habotnici sunt atenti la tot. Eu nu am o problema cu ei, crezi ca e bine sa faci cumva fa asa dar respecta libertatea celorlati de a alege si nu ii condamna. Asta imi aminteste de cazul unei doamne care in fiecare Duminica se spovedea si la un moment dat preotul i-a spus ca este mult prea des si multe alte lucruri pe care le fac oamenii. Cu precadere intr-o anumita zona a tarii oamenii inventeaza tot felul de obiceiuri si ar trebui sa stie ca nu toata lumea le cunoaste, respectiv le accepta. Dar sa nu deviem de la subictul topicului ....
Reply With Quote