View Single Post
Vechi 14.01.2013, 00:45:27
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Ana Tr. Vezi mesajul
Niciodata nu am mers in blugi la biserica, poate doar cand aveam mai putin de 10 ani. Iar in ultimii ani, sa zicem 5, merg doar in fusta. Nicidecum nu e mulata, nu am nimic decoltat si nu mi se vede nimic. Si apoi ce parere as putea sa imi fac eu, alta decat negativa asupra unui baiat care remarca asta (o tinuta indecenta)? Dar de ce sa nu interpretam in mod pozitiv, de ce negativ? De ce sa nu spunem ca daca cineva se uita la noi, se uita pentru ca suntem decenti si le place asta? Nici mie nu imi place cand merg la biserica si vad domnisoare cu blugi sau mai nou cu niste pantaloni mulati ca nici nu sti cum le spune si care vin pt ca au nevoie de ajutor la examene, si doar atunci. Ca sa nu mai spun ca am vazut cu mijlocul gol si cu batic. Atunci cum putem interpreta? Si ca sa concluzionez, cred ca exemplele negative nu stau pe astfel de forumuri.
Contrastele sunt bune pentru a diferentia binele de rau, de aceea pot aparea pe orice forum.

In cartea ,,Mantuirea pacatosilor'' de Agapie Criteanu multe aspecte duhovnicesti sunt lamurite foarte transant, cu exemple pozitive si negative. Aceasta carte schimba suflete, zideste. Este cartea despre care se vorbeste si in ,,Pelerinul rus''.

Eu am spus de ce e bine sa purtam batic la rugaciune pentru oricine va citi, deci si pentru mine, caci asa am gasit scris. Femeia trebuie sa se rada in cap sau sa umble cu capul acoperit. Iarta-ma ca m-am adresat la persoana a doua singular. Desigur ca, pentru mantuire, pe langa batic, mai sunt necesare si alte ,,ingrediente''.

Last edited by antoniap; 14.01.2013 at 07:15:43.
Reply With Quote